werkcafe

TINK: Stralende winteretalages in de Haagse binnenstad

winteretalagesDe binnenstad van Den Haag wordt komende december ondergedompeld in een waar lichtjesfeest. Perfect voor de aankomende winterperiode! Vanwege het winterevenement TINK zullen de etalages van de winkels omgetoverd worden naar stralende winteretalages.

Etalagewedstrijd

Haagse ondernemers gaan de strijd aan om met de mooiste, meest creatieve winteretalage te komen met als doel om de titel voor mooiste etalage in de wacht te slepen. Op 8 december gaat de etalagewedstrijd van start. Het winkelend publiek kunnen stemmen op de mooiste, meest creatieve winkeletalage. Daarnaast zal een jury de etalages beoordelen. Er is een bepaalde route zijn die je kunt volgen om alle etalages te bewonderen. De precieze route wordt bekend gemaakt door de organisatie.

De etalagewedstrijd wordt voor het zesde jaar op rij georganiseerd door TINK Amazing Shop Windows. Het thema die de organisatie voor dit jaar heeft gekozen is STARS. De afgelopen keren waren de thema’s Kiss en A Royal Winter.

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de Royal Christmas Fair, namelijk op 21 december. Daarna zijn de winteretalages nog te bewonderen tot en met 25 december.

TINK

TINK Amazing Shop Windows is een winterevenement waarbij Den Haag zich wil onderscheiden als internationale winterwinkelstad. Het is een initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad. De naam TINK komt van Tinkerbell, het eigenzinnige elfje van Peter Pan. Zij maakt met haar sterrenstof alles een beetje mooier en is ook de mascotte van het evenement. Ze speelt verstoppertje in de etalages van de deelnemers, als je haar vindt kun je een prijs winnen.

Partners van het winterevenement TINK zijn de Gemeente Den Haag, De Weekkrant, Shopkaart.nl, Den Haag Shopping en Omroep West.

Extra wintertips in Den Haag

Misschien goed te om te weten: de Royal Christmas Fair is van 15 tot en met 24 december te vinden op Het Lange Voorhout. Verder is er in het Regentesse- en Valkenboskwartier heb je het Winterlicht Festival op 15 en 16 december. Vervolgens zal vanaf 27 december (tot en met 30 december) het Huijgenspark de locatie zijn voor het festival Carnivale. Je kunt ook de tram nemen richting Scheveningen en meedoen met het Cool Event Scheveningen. Tijdens dit evenement, dat tot en met 15 januari 2018 loopt, kun je ervoor kiezen om te schaatsen of naar beneden te glijden via de fun slide. Verder kun je op 31 december het jaar 2017 goed afsluiten aan de Hofvijver met een vuurwerkshow. Tenslotte een goede start maken aan het jaar 2018 met de Unox Nieuwjaarsduik op het strand van Scheveningen op 1 januari. Wie durft dit aan?

3 Vind ik leuk
3 Vind ik leuk leden vinden dit artikel leuk
745 keer bekeken

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.